Deze frisse salade is voedzaam en vult ook nog eens goed door de avocado en de kikkererwten
Deze salade heeft een heerlijk zoete toets en is op slechts 5 minuten klaar.
Een lekker frisse salade met taboulé en gerookte forel die in slechts 5 minuten klaar staat
Dit zomers bordje boordevol vitaminen bevat een Griekse salade, rijst en gebakken halloumi kaas
Quiche in een gezonder, vegetarisch & smaakvol jasje.
Een heerlijke combinatie van smaken dat je op minder dan een half uur op je bord tovert.
Een snel en gemakkelijke lunchsalade die je ook gemakkelijk mee kan nemen naar het werk.
Benieuw hoe deze pasta aan zijn felroze kleur komt? Lees het recept en ontdek!
Deze lauwwarme salade kan je ook gemakkelijk mealpreppen en de volgende dag meenemen als lunch naar het werk. De ovenschaal met pompoen kan je de avond voordien terwijl je aan het koken of aan het eten bent in de oven steken. Laat het afkoelen en vervolgens gooi je alles samen in een bakje.
Op zoek naar een lekker fris gerechtje? U vraagt wij draaien!
Deze pita in een gezond jasje is een absolute MUST TRY! In één handomdraai heb jij een lekkere en goed vullende maaltijd op tafel staan.
Dit gerecht kan je serveren als side dish, als voorgerecht, als lunch met een boterham erbij of als groenten bij de avondmaaltijd.
Hou je zeker niet in met de gember! Ik gebruikte hier gemberpoeder maar verse gember is nog pittiger van smaak.
TIP: wacht 1 tot 2 weken na de oogst om de pompoen klaar te maken, ondertussen rijpen ze nog na en worden ze zoeter met meer smaak. WEETJE: de zwaarste pompoen ter wereld haalde het wereldrecord met maar liefst 911,27 kg!
Een lekker vegetarisch gerechtje met knapperige kikkererwten die je ook als snack kunt nemen.
In de herfst zijn pompoenen op hun best. Ze sieren met hun oranje kleur niet alleen het landschap, ze zijn ook heerlijk om op te eten. Wat je er mee doet en hoe je ze klaarmaakt, lees je hier!
Ik gebruikte hier de wortel en bieten tortilla wrap van nofairytales (verkrijgbaar in de Albert Heijn). Deze bevatten 45% groenten!
Ceviche is een rauwe vis-schotel vooral bekend in Latijns-Amerika. De vis wordt gemarineerd met limoensap waardoor deze een beetje "gekookt" wordt.
Deze confituur werd gemaakt met Tagatesse en bevat dus geen overbodige toegevoegde suikers