Omelet muffins
Voor diegene die liever vis eten, je kan ze ook perfect maken met grijze garnaaltjes. De combinaties zijn eindeloos!
Veggie-versie
Ingrediënten voor 6 muffins
- een halve ajuin
- 1 wortel
- een halve preistengel
- 5 eieren
- handje bieslook
- kruiden naar eigen smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de ajuin en de prei in kleine stukjes en rasp de wortel fijn.
- Roer de eieren door het geheel en versnipper de bieslook erbij.
- Kruid af en giet het mengsel in een muffin bakplaat.
- Bak de muffins 30min in de oven.
Meatlovers
Ingrediënten voor 6 muffins
- een halve ajuin
- 6 kerstomaatjes
- 100g gekookte hamblokjes
- 5 eieren
- handje bieslook
- kruiden naar eigen smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de ajuin, kerstomaatjes en ham in kleine stukjes.
- Roer de eieren door het geheel en versnipper de bieslook erbij.
- Kruid af en giet het mengsel in een muffin bakplaat.
- Bak de muffins 30 min in de oven.
Vergeet mij zeker niet te taggen @hapklaaradvies als je dit recept hebt uitgeprobeerd!