Hapklaaradvies - Wortelgebak met pindakaas topping

Wortelgebak met pindakaas topping

Ingrediënten voor 4 porties

  • 5 wortelen, geschild in kleine stukjes
  • 5 el havermoutvlokken 
  • 3 eieren 
  • 1 zakje (15g) bakpoeder
  • 1 tl kaneelpoeder 
  • 1 tl koek en speculoos kruiden 
  • 1 el honing

Ingrediënten voor de topping van 1 portie 

  • 1 tl pindakaas 100%
  • 1tl honing 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en doe al de ingrediënten in de blender
  2. Giet het beslag in een ovenbestendige schaal 
  3. Plaats 30 min in de oven 
  4. Wanneer het gebak wat is afgekoeld kan je er 4 porties uitsnijden 
  5. Meng de ingrediënten voor de topping samen en smeer boven op het gebak 

ENJOY!

Ontbijt

Snacks

Nagerecht