Hapklaaradvies - Pompoenbrood
Hapklaaradvies - Pompoenbrood

Pompoenbrood

Ingrediënten voor 1 pompoenbrood

  • 80g havermoutvlokken
  • 50g speltmeel 
  • 200g pompoen
  • 3 eieren 
  • 60ml kokosolie
  • 1 banaan
  • 1 hand walnoten 
  • 1tl bakpoeder
  • 1 el kaneel 
  • snuf zout 

Bereiding

  1. Kook de pompoen gaar en smelt ondertussen de kokosolie.
  2. Meng de eieren, banaan, kokosolie en pompoen onder elkaar en pureer.
  3. Meng de havermoutvlokken, het speltmeel, kaneel, bakpoeder en het zout onder elkaar.
  4. Giet/meng dan het beslag van de pompoen door het mengsel met het meel.
  5. Giet het geheel in een cakevorm en bak 30 min op 200°C.

Laat even afkoelen en SMULLEN MAAR!

Ontbijt

Lunch

Snacks