Gegrilde vegetarische schotel met orzo en halloumi
Winkellijstje voor 4 personen
- 2 rode paprika's
- 2 courgetten
- 1 aubergine
- 250g orzo, ongekookt
- 120g (verse) groene pesto
- 2 bollen halloumi (500g)
Hoe ga je te werk
- Kook de orzo 10-12 min in licht gezouten water.
- Giet af en meng hier de pesto onder.
- Terwijl je kookpot opstaat kan je de groenten al kuisen en samen met de halloumi in plakjes van ongeveer een halve centimeter snijden.
- Smeer je grill machine in met een beetje olijfolie en gril zowel de groenten als de halloumi tot je er mooie bruine streepjes op krijgt.
- Kruid alles af met peper en zout naar smaak en dresseer de borden.
SMULLEN MAAR!
Pssssst, en vergeet mij zeker niet te taggen op instagram @hapklaaradvies als jij dit receptje uitprobeerde!