Hapklaaradvies - Amandel-haverbroodje met pitten
Hapklaaradvies - Amandel-haverbroodje met pitten
Hapklaaradvies - Amandel-haverbroodje met pitten

Amandel-haverbroodje met pitten

🥚2 grote eieren
🥛300ml havermelk
🌾250g amandelmeel
🌾theelepel kaneel
🌰60g mix van pompoenpitten, zonnebloempitten en gedroogde veenbessen + 15g voor de afwerking
OHJA en vergeet geen bakpoeder toe te voegen, dan gaat hij iets beter rijzen dan die van mij 🤦🏼‍♀️😂

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de eieren los en meng met de havermelk.
2. Voeg alle droge ingrediënten hier aan toe en roer goed om.
3. Giet in een bakvorm bekleed met bakpapier (of gebruik een siliconen bakvorm).
4. Strijk glad en bestrooi met de overige pittenmix.
5. Bak 50 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker met beleg zoals kaas of confituur maar ook gewoon om uit het vuistje te eten.

Eet smakelijk! 

Ontbijt

Lunch

Snacks